Zbog velikog interesovanja konkurs za MMSPP iz sektora agobiznisa i prehrambenog sektora se produžava do 10. septembra 2018.

konkurs logoi

Konkurs je deo projekta „Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji“ koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

 

Cilj projekta je da osnaži podržane biznise kroz širenje i rast poslovanja, poboljšanje konkurentnosti i pozicioniranja na tržištu, diverzifikaciju postojećeg asortimana baziranog na potrebama tržišta, stvaranje dodate vrednosti, procesa sertifikacije, promocije izvoza i pristupa novim tržištima.

 

 

 

Konkursom će biti odabrano 10 agro-industrijskih biznisa, pre svega iz sektora prerade voća, povrća, šumskih plodova, mleka i mesa, koji će uzeti učešće u aktivnostima prilagođenim individualnim potrebama svakog korisnika. Odabranim korisnicima biće pružena podrška u vidu biznis treninga, mentorske podrške, učešća na odabranom regionalnom sajmu hrane i pića, promotivno-prodajnim aktivnostima, dok će za 5 biznisa koji imaju najveći potencijal za pristup novim tržištima, biti obezbeđena sertifikacija (HACCP, ISO 22000, ISO 14001, itd.). Takođe, najmanje 5 odabranih firmi će imati prilike da učestvuje u aktivnostima koje imaju za cilj promociju izvoza i pristup novim tržištima, uključujući poslovne sastanke sa ruskim firmama koji će se organizovati u Ruskoj Federaciji.

 

 

 

Da biste konkurisali obratite se na mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306, kako bismo vam poslali konkursnu dokumentaciju.

 

 

 

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 10. septembra 2018.godine na el. adresu:

 

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Naziv pravnog lica)

 

 

 

Ili poštom na:

 

 

 

ENECA

 

Poštanski fah 85

 

18106Niš

 

 

 

 

 

Poslate prijave se ne vraćaju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mailom na  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker