Udruženje ENECA u okviru projekta “Jačanje kapaciteta za promociju inkluzivnog rasta kroz diverzifikaciju ruralne ekonomije, povećanje konkurentnosti i generisanje prihoda u ruralnim područjima” kao deo projekta „Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji“ koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisuje:

 

 

Konkurs “Južnjačka korpa ukusa”

 

 

Cilj projekta je da podrži izgradnju kapaciteta poljoprivrednih gazdinstava i diversifikaciju njihovih aktivnosti kroz prenos znanja i poboljšanje lokalne ponude proizvoda radi revitalizacije ruralnih područja i kvaliteta života u njima.

Konkursom će biti odabrano najmanje 15 poljoprivrednih gazdinstava, pre svega iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga. Odabranim korisnicima biće pružena podrška za unapređenje poslovanja.

 

Da biste konkurisali obratite se na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306, kako bismo vam poslali konkursnu dokumentaciju.

 

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 22. februara 2019. godine na el. adresu:

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Ime i prezime podnosioca )

 

ili poštom / lično na adresu:

 

ENECA

Prijezdina 6/2

18000 Niš

Izvor ENECA 1 

Poslate prijave se ne vraćaju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mailom na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker