Javni poziv

za premium proizvođače hrane iz jugoistočne SrbijeJavni poziv je sastavni deo projekta Uspostavljanje podrške za premium proizvođače hrane iz jugoistočne Srbije” koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

 

Cilj projekta je da osnaži biznise kroz širenje i rast poslovanja, poboljšanje konkurentnosti i pozicioniranja na tržištu, diverzifikaciju postojećeg asortimana baziranog na potrebama tržišta i standardizaciju proizvodnje.


Za program podrške mogu da se prijave proizvođači hrane koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • Privredni subjekti koji su registrovani na teritoriji Republike Srbije (privredno društvo, preduzetnik, zadruga, udruženje građana, poljoprivredna gazdinstva)
  • Privredni subjekti koji se bave proizvodnjom hrane i pića, izuzev primarnih poljoprivrednih proizvođača i proizvođača jakih alkoholnih pića (ispunjavanje ovog uslova proverava se na osnovu šifri delatnosti pod kojima su registrovani u APR);
  • Privredni subjekti koji nisu bili u blokadi duže od 45(četrdesetpet) dana u protekle 3(tri) godine
  • Privredni subjekti koji su registrovani i obavljaju delatnost na teriotoriji sledećih okruga: Jablanički, Nišavski, Pirotski, Pčinjski i Toplički.


Sve informacije u vezi javnog poziva možete naći u okviru dokumenta Javni poziv, a prijava se vrši popunjavanjem Prijavnog formulara.


Popunjene prijavne formulare treba poslati do 15. januara 2020.godine na mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(U subject-u mail-a navesti: Prijavni formular – Naziv privrednog subjekta) 

Ili poštom na: 

ENECA

Poštanski fah 85

18106 Niš

(Na koverti navesti: Prijavni formular – Naziv privrednog subjekta)

 

 

Poslate prijave se ne vraćaju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mejlom na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 


2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker