Zbog velikog interesovanja rok za apliciranje u okviru javnog poziva za premium proizvođače hrane iz jugoistočne Srbije se produžava do 25. januara 2020. godine.

Cilj projekta je da osnaži biznise kroz širenje i rast poslovanja, poboljšanje konkurentnosti i pozicioniranja na tržištu, diverzifikaciju postojećeg asortimana baziranog na potrebama tržišta i standardizaciju proizvodnje.Za program podrške mogu da se prijave proizvođači hrane koji ispunjavaju sledeće uslove:

 

  • Privredni subjekti koji su registrovani na teritoriji Republike Srbije (privredno društvo, preduzetnik, zadruga, udruženje građana, poljoprivredna gazdinstva)
  • Privredni subjekti koji se bave proizvodnjom hrane i pića, izuzev primarnih poljoprivrednih proizvođača i proizvođača jakih alkoholnih pića (ispunjavanje ovog uslova proverava se na osnovu šifri delatnosti pod kojima su registrovani u APR);
  • Privredni subjekti koji nisu bili u blokadi duže od 45(četrdesetpet) dana u protekle 3(tri) godine
  • Privredni subjekti koji su registrovani i obavljaju delatnost na teriotoriji sledećih okruga: Jablanički, Nišavski, Pirotski, Pčinjski i Toplički.

 

Sve informacije u vezi javnog poziva možete naći u okviru dokumenta Javni poziv, a prijava se vrši popunjavanjem Prijavnog formulara.


Popunjene prijavne formulare treba poslati do 25. januara 2020.godine na mail:

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(U subject-u mail-a navesti: Prijavni formular – Naziv privrednog subjekta) 


Ili poštom na: 

ENECA

Poštanski fah 85

18106 Niš

(Na koverti navesti: Prijavni formular – Naziv privrednog subjekta)

 

 

Poslate prijave se ne vraćaju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mejlom na  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Javni poziv je sastavni deo projekta Uspostavljanje podrške za premium proizvođače hrane iz jugoistočne Srbije” koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO. 

 2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker