POKRENI SE ZA POSAO medju finalistima za Evropsku nagradu za društveno odgovorno poslovanje

U sredu, 24.april 2013. godine dodeljena je Evropska nagrada za društveno odgovorno poslovanje. Program POKRENI SE ZA POSAO našao se među tri finalista u kategoriji programa koje sprovode velika preduzeća.

„U poslednjih deset godina, Filip Moris je u Srbiji ulagao u razvoj programa i inicijativa koji na veoma konkretan način pomažu rešavanje ključnih problema i podstiču razvoj zajednice. U vremenima kada je visoka stopa nezaposlenosti ključni ekonomski problem zemlje i njenih građana, svako radno mesto je od velikog značaja. Ovom prilikom želim da se zahvalim partnerima programa, pre svega ‘Radio-televiziji Srbije’ kao glavnom medijskom partneru programa Pokreni se za posao i ‘Nacionalnoj službi za zapošljavanje’ na podršci prilikom njegove realizacije. Doprinos RTS-a i Nacionalne službe za zapošljavanje razvoju programa na nacionalnom nivou je bio od neprocenjivog značaja i osigurao da svaka dobra poslovna ideja iz svih regiona Srbije dobije šansu da bude podržana u okviru programa POKRENI SE ZA POSAO“, izjavila je ovim povodom Maja Šotra, menadžer komunikacija i donacija kompanije Filip Moris u Srbiji.

Na konkurs u okviru programa POKRENI SE ZA POSAO, koji je trajao tri meseca, stiglo je skoro 3.300 prijava, a zbog velikog interesovanja povećan je broj donaciju. U 2013. godini u kojoj se proslavlja decenija poslovanja kompanije Filip Moris u Srbiji biće podržano ukupno 110 malih i porodičnih preduzeća, deset više od inicijalno planiranih.

Evropsku nagrada za društveno odgovorno poslovanje koje sprovode velike kompanije, dobila je medijska kuća B92 za svoj program “Bitka za bebe”.2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker