Završna faza projekta „Pokreni se za posao“

Projekat „Pokreni se za posao“ ulazi u svoju završnu fazu. Oprema za najveći broj klijenata je već naručena i isporučena, a obradovani klijenti poslali su nam i fotografije novih mašina.

 

Kupovina opreme u vrednosti do 200.000 dinara za perspektivne preduzetnike i male i srednje firme omogućena je zahvaljujući uspešnoj saradnji ENECA-e i kompanije „Filip Moris“ četvrtu godinu za redom, a ove godine program je proširen na 110 donacija i teritoriju cele zemlje.

 

Poslovne obuke za naše klijente već su u toku i svi korisnici ENECA-inih grantova prate ih iz udobnosti svog doma ili kancelarije, u vreme koje njima odgovara, on-line. Ovo je prvi put da ENECA, u saradnji sa EDUKA PLUS organizuje ovakav vid obuke, kako su ove godine klijenti sa teritorije cele Srbije. Obuke koje naši klijenti imaju mogućnost da prate su na temu preduzetništva i izrade biznis planova, marketinga i prodaje i obuke koja fokus ima na osnovama i izvorima finansiranja za preduzetnike i mala i srednja preduzeća. Iako se obavljaju elektronskim putem, obuke su interaktivne, tako da klijenti imaju priliku da u bilo kom trenutku pitaju šta ih zanima, a vezano za njihovu poslovnu situaciju, ideju ili problem u poslovanju sa kojim su se susreli. Cilj obuka je da mladim, ali i onim već iskusnim preduzetnicima pruži nove informacije i alate za uspešno vođenje sopstvenog biznisa i savladavanje teškoća na koje nailaze u poslovanju.

 

Velika akcija društveno korisnog rada odvija se na teritorije cele zemlje, svaki klijent u svojoj lokalnoj zajednice obavlja aktivnosti koje će značiti deci, mladima, starijim osobama ali često i svim sugrađanima u okruženju. Fotografije i potvrde pristižu iz svih krajeva naše zemlje, a samo neke od aktivnosti uključivale su sređivanja javnih, zelenih površina oko sportskih terena i dečjih igrališta, rad sa marginalizovanim grupama, rad sa Crvenim krstom na distribuiranju paketa pomoći ugroženim sugrađanima, organizovanje radionica i predavanja za decu u školama, vrtićima i domovima za nezbrinutu decu...

 

Ponosni smo što su naši klijenti aktivno uzeli učešće u poboljšanju uslova života ili jednostavno ulepšavanja svakodnevnog života svojih sugrađana.
2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker