Otvoren konkurs za studente i mlade preduzetnike

Danas je na pres konferenciji u niškom Media centu predstavljen projekat “Podrška razvoju preduzetništva među mladima u Nišavskom upravnom okrugu“ kojiće u partnerstvu realizovati ENECA i M&RCN uz finansijsku podršku Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije.

U svom obraćanju okupljenim novinarima, Milivoje Jovanović ispred ENECA-e i Mladen Velojić ispred M&RCN –a, osvrnuli su se posebno na visoku stopu nezaposlenosti I povećan migracioni potencijal mladih u našem okrugu što i jeste bila ideja vodilja za pokretanje ovakvog projekta.

Predviđeno je da projektom bude obuhvaćeno 20 mladih preduzetnika i 60 studenata Mašinskog, Elektronskog i Ekonomskog fakulteta Niškog univerziteta, za koje će biti organizovane obuke iz oblasti osnovnog i specijalizovanog preduzetništva i savremenog poslovanja. Odabrani kandidati će imati priliku da dobiju i stručnu pomoć eksperata za rast i razvoj poslovnih aktivnosti putem biznis mentoringa i konsaltinga. Za sve učesnike pohađanje programa je potpuno besplatno.

 

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker