Informativna kampanja „Pokreni se za posao“ u novembru

Bližimo se kraju meseca novembra, tokom kog je tim programa „Pokreni se za posao“ bio veoma vredan i aktivan. Održan je veliki broj informativnih sastanaka širom Srbije, a brojni sastanci tek nas očekuju na severu zemlje.

U saradnji sa LER i opštinskim upravama, informativni sastanci održani su u Boljevcu, Ćupriji, Aleksincu, Beočinu, Paraćinu, Nišu, Kraljevu, Surdulici, Raškoj i Beogradu. Svi zainteresovani mogli su da prisustvuju sastancima na kojima je održana prezentacija programa, dato uputstvo za popunjavanje formulara korak po korak, a takođe su rešene i  nedoumice koje su postojale jer su zainetesovani građani dobili odgovore na sva svoja pitanja.

Takođe, ENECA je bila prisutna i na sajmovima zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je i partner na programu „Pokreni se za posao“ u Leskovcu, Valjevu, Nišu, Novom Sadu i Zemunu. Građani koju su posetili sajam i štand bili su u prilici da preuzmu prijavni formular potreban za konkurs kao i da se raspitaju o uslovima, pogodnostima i obavezama ovogodišnjeg konkursa. Dodatnih 1000 aplikacija je dostavljeno Nacionalnoj službi za zapošljavanje koja će ih kroz svoje filijale podeliti svim zainteresovanim građanima.

Fotografije možete videti u prilogu.

Prezentacijama je do sad prisustvovalo preko 550 ljudi, dok je na sajmovima podeljeno oko 1400 prijavnih formulara.

ENECA i tim programa „Pokreni se za posao“ nastavlja informativnu kampanju i u decembru.

Ostalo je još mesec dana za prijavljivanje na konkurs koji traje do 31. decembra 2013. godine. Učini nešto za sebe, pokreni se za posao!

 

novembar 01novembar 02

novembar 03novembar 04novembar 05novembar 06novembar 07novembar 08

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker