Kompanija Filip Moris obezbedila 75.000 dolara i nastavlja da pruža svu neophodnu pomoć ugroženima

Kompanija Filip Moris obezbedila je 75.000 dolara pomoci ugrozenim podrucijima. U nabavku čamaca,pumpi i druge neophodne opreme za spasilačke timove se aktivno ukljucila ENECA i stavljeni su na raspolaganje Centru za vanredne situacije Republike Srbije.

Još juče tokom dana, kompanija je Gradu Beogradu ustupila na korišćenje i magacinski prostor na Tošinom bunaru, kako bi se skladištila voda, suvi obroci i druga pomoć, koja se prikuplja za evakuisane građane. Crvenom krstu danas je donirano 640 komada različite garderobe i obuće. 

Tokom noći, zaposleni proizvodnje su u krugu fabrike u Nišu natovarili 27 tona peska, koji su kamionima prevezeni za Šabac za pomoć u pripremi nasipa za odbranu od bujica. 

Na stotine zaposlenih Filip Morisa od sinoć se na svoju inicijativu organizuje i kao volonteri još uvek su na terenu i pomažu ugroženima u svojim lokalnim zajednicama.


pakovanje džakova sa peskom u fabrici Filip Morisa  zaposleni u proizvodnji Filip Morisa punili su džakove peskom za odbranu Šapca od bujica zaposleni u proizvodnji Filip Morisa punili su džakove peskom za odbranu Šapca od bujica

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker