Virtus nagrada za dugoročno partnerstvo na programu „Pokreni se za posao“


Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da je program "Pokreni se za posao" kao saradnja kompanije Filip Moris i ENECA-e prepoznat kao najbolji program partnerstva u 2014. godini i kompanija nagrađena Virtus nagradom u kategoriji za dugoročno partnerstvo.

 

Virtus nagrada se dodeljuje od 2007. godine od strane Trag fondacije i predstavlja najznačajniju nagradu za filantropiju u Srbiji koja promoviše društveno odgovorno poslovanje. Svečana ceremonija održana je u subotu, 28.03. u hotelu Metropol Place pri čemu je Virtus nagrada za filantropiju dodeljena za najuspešnije programe i akcije sprovedene u 2014. godini.


U kategoriji za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora nagrađena je kompanija Filip Moris za saradnju sa nevladinom organizacijom ENECA kroz program „Pokreni se za posao“ kroz koji je za 5 godina realizacije pokrenuto ili podržano 385 biznisa, a do kraja ove godine biće podržano još 100.


Hvala još jednom Trag fondaciji na podršci, prepoznavanju i priznavanju našeg rada, što nam daje dodatni podsticaj da u narednim godinama budemo još bolji i uspešniji. Ovo priznanje nam još više znači jer dolazi u godini kada ENECA beleži 10 godina postojanja.virtus

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker