Tanja Petković – “Žena za 5”

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo objaviti informaciju da je naša klijentkinja, podržana u projektu “Smanjenje siromaštva kroz podršku start up biznisa” koji je finansirala kompanija Philip Morris u Srbiji, učestvovala i pobedila na konkursu Opportunity banke “Žena za 5”.

Konkurs je organizovan sa ciljem pružanja javne podrške i podsticaja ženskog preduzetništva, i namenjen je svim ženama koje imaju malo ili srednje preduzeće registrovano na svoje ime i koje učestvuju u poslovnim aktivnostima, žene samostalne preduzetnice ili žene nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, sa nagradnim fondom od 500.000,00 RSD.

„Za konkurs Opportunity banke sam saznala od ljudi zaposljenih u ENECA-i, koji su mi i pomogli da osmislim i pošaljem prijavu. Presrećna sam što sam osvojila nagradu za preduzetnicu godine i što je neko moj trud i rad uspeo da prepozna. Novac od nagrade uložiću u izgradnju staklenika. Ovo je nešto o čemu sam sanjala i stvarno sam presrećna . ” – izjavila je Tanja Petković, pobednica konkursa „Žena za 5“.

 

 

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker