Biznis mladih Srbije

„Biznis mladih Srbije“ je program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih koja ima za cilj da putem razvoja preduzetništva i radnih praksi pomogne mladim ljudima da ostvare ekonomski napredak. Pokrenut je kao partnerska inicijativa SMart kolektiva, Erste Banke i Nacionalne službe za zapošljavanje, uz podršku USAID Projekta održivog lokalnog razvoja i Ministarstva omladine i sporta.
U okviru programa “Biznis mladih Srbije” raspisan je Konkurs za mlade preduzetnike kojima je potrebno osnaživanje u vidu mentorske podrške iskusnih biznis menadžera i specijalizovanih obuka iz različitih oblasti poslovanja. Konkurs je namenjen mladim preduzetnicima i preduzetnicama do 35 godina, koji su registrovali preduzeće ili preduzetničku radnju na teritoriji 4 međuopštinska partnerstva predvođena Nišem, Novim Sadom, Suboticom i Kraljevom najranije 2010. godine. Konkurs je otvoren do 20. maja.


Program se realizuje u saradnji sa organizacijama ENECA Niš, Sunce Kragujevac, predstavnicima Razvojnog fonda za mlade RFM Novi Sad, Ekonomskim fakultetom u Subotici, Centrom za održivi razvoj Subotica, kao i sa Forumom poslovnih lidera i Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj.


Prijavni formular za konkurs kao i opširnije informacije o konkursu i samom program možete naći OVDE.

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker