Poziv za učešće u obukama za korišćenje informaciono-komunikacionih tehnologija u savremenom poslovanju

U okviru projekta „Promocija elektronskih komunikacija i informacionog društva među preduzetnicima i malim preduzećima u regionu jugoistočne Srbije“ ENECA objavljuje


KONKURS

za učešće u obukama iz oblasti korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija u savremenom poslovanju za najviše 80 privrednih subjekata.

Na konkurs se mogu prijaviti preduzetnici i predstavnici malih preduzeća sa teritorije jugoistočne Srbije kojima je potrebna edukacija iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Svi zainteresovani za učešće u obukama potrebno je da dostave popunjenu prijavu koja se može preuzeti ovde

Obuke su besplatne i biće održane u periodu od septembra do decembra 2012. godine.

CIlj obuka je unapređenje znanja i veština malih privrednika sa teritorije Jugoistočne Srbije iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija radi osavremenjivanja poslovanja i stvaranja mogućnosti za brži ekonomski razvoj.

U tom smislu obuke namenjene preduzetnicima jesu osmišljene kako bi pokrile oblasti sa kojima se privrednici sreću u svakodnevnom poslovanju. Neke od tih oblasti jesu:

  • elektronska trgovina,
  • elektronsko poslovanje i elektronsko bankarstvo,
  • elektronska uprava,
  • zaštita potrošača,
  • on-line informacione usluge,
  • on-line validacija,
  • telekomunikacione usluge,
  • on-line edukacija,
  • interaktivni marketing i advertajzing...

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte, lično ili poštom: ENECA, Prijezdina 6/2, 18000 Niš, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ".

Rok za slanje prijava je 25.avgust 2012.godine.

Za detaljne informacije možete se obratiti ENECA-i: 018/528-228, 240-306, ili na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ".

Konkursna dokumentacija: Prijava

Projektna brošura

Celokupni projekat se realizuje u okviru programa „Podrške organizaciji konferencija i drugih događaja koji doprinose popularizaciji elektronskih komunikacija i informacionog društva“ koji sprovodi Uprava za digitalnu agendu, Ministartsva kulture, informacija i informacionog društva, Vlade Republike Srbije.

2012. ENECA, Prijezdina 6/2, Niš, 18000, Republic of Serbia
Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker