Startech logo ver 1-min

II INFO DAN PROGRAMA STARTECH – NIŠ

ENECA je 15.04.2021. godine u prostorijama Naučno tehnološkog parka Niš organizovala drugi info dan programa StarTech, koji sprovodi Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) uz podršku kompanije Philip Morris, a koji je usmeren na podršku inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede u Srbiji tokom perioda od tri godine. Predavanje je organizovano uživo, dok svi koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju, imali su priliku da se pridruže online (live-stream).

Tokom prvog godišnjeg konkursa biće dodeljeno ukupno milion dolara bespovratnih finansijskih sredstava i do 1.000 sati ekspertske podrške za realizaciju biznis planova, pri čemu se vrednost pojedinačnih grantova kreće od 15.000 do 100.000 dolara, u zavisnosti od korisnika i vrste podrške.

Program je namenjen mikro, malim, srednjim preduzećima i preduzetnicima, i timovima sastavljenih od fizičkih lica, u cilju podsticanja ubrzanja rasta srpskih kompanija i transformacije tradicionalne ekonomije u digitalnu, izvozno orijentisanu ekonomiju zasnovanu na znanju i inovacijama.

Više informacija možete pronaći na http://skr.rs/zaS2 ili https://startech.org.rs/.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *