konkurs

Konkurs za biznise iz prehrambenog sektora

ENECA i Razvojni biznis centar Kragujevac (RBC), u okviru projekta „Osnaženi biznisi za zapošljavanje mladih“, koji je podržala Kraljevina Norveška preko projekta „Norveška za vas – Srbija“, raspisuju:

Konkurs za biznise iz prehrambenog sektora

Cilj projekta je da unapredi inkluzivni rast jačanjem kapaciteta i konkurentnosti u sektoru prehrambene industrije i poboljša mogućnost za zapošljavanje mladih u Jablaničkom i Raškom okrugu.

Konkursom je predviđena podrška preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima iz prehrambenog sektora, a koji su registrovani na području Jablaničkog i Raškog okruga. Ukupno će biti podržano 20 biznisa.

Podrška podrazumeva:

I Mentorska podrška u vidu treninga za svih 20 biznisa

II Konsultantska podrška za svih 20 biznisa

III Učešće na regionalnom promotivnom događaju za 10 biznisa

IV Sertifikacija poslovanja za 10 biznisa

Uslovi za učešće na konkursu:

•             Da posluju u prehrambenom sektoru, izuzev proizvođača jakih alkoholnih pića;

•             Da su registrovani u APR-u (preduzetnik, mikro, mala i srednja preduzeća) na teritoriji gradova Leskovac, Kraljevo, Novi Pazar, ili opština Vlasotince, Lebane, Bojnik, CrnaTrava, Medveđa, Raška i Tutin;

•             Da imaju potrebne kapacitete za realizaciju predložene poslovne ideje, odnosno da poseduju adekvatne poslovne prostorije ili imaju važeći ugovor o zakupu poslovnog prostora;

•             Da nisu u stečajnom ili likvidacionom postupku.

Obavezna konkursna dokumentacija:

• Prijavni formular

• Kopija rešenja iz APR-a ili izvod APR-a

Konkurs je otvoren do 24. decembra 2020. godine do 16 časova. Prijave pristigle nakon ovog vremena neće biti uzete u razmatranje.

Smernice za podnošenje prijava, kao i prijavni formular mogu se preuzeti sa sajtova www.eneca.org.rs i www.rbcentar.org, dok sva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na konkurs možete postaviti na brojeve telefona 062/528-228 i 034/502557 radnim danom od 10 do 14 časova.

Dokumenti:

Prijavni formular
Javni poziv

konkurs

Comments are closed.