Eneca-pozadina

Prezentacija konkursa “Južnjačka korpa ukusa” u Kuršumliji

Udruženje ENECA u okviru projekta koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisalo je Konkurs za poljoprivredna gazdinstva iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje pod nazivom “Južnjačka korpa ukusa”.


Prezentacija projekta biće održana u Kuršumliji u četvrtak, 14.02.2019. u sali Skupštine opštine sa početkom u 13 časova. 

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju, dobiju korisne i detaljne informacije o načinu i uslovima konkursa.

Cilj projekta je da podrži izgradnju kapaciteta poljoprivrednih gazdinstava i diversifikaciju njihovih aktivnosti kroz prenos znanja i poboljšanje lokalne ponude proizvoda radi revitalizacije ruralnih područja i kvaliteta života u njima. Odabranim korisnicima biće pružena podrška u vidu biznis treninga, mentorske podrške, pisanih predloga za unapređenje poslovanja, novih receptura, uključivanja njihovog sadržaja ponude u koncept “Južnjačka korpa ukusa” i učešća na odabranim promotivnim događajima.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mailom na konkurs@eneca.org.rs

Konkurs je otvoren do 22. februara 2019.godine.

Comments are closed.