dav

Takmičenje u okviru “QuesTour -Valorizacija i kapitalizacija neistraženih turističkih kulturno-istorijskih ruta u prekograničnom regionu Bugarska-Srbija” projekta

U okviru projekta „QuesTour- Valorizacija i kapitalizacija neistraženih prirodnih, kulturnih i istorijskih resursa u prekograničnoj regiji Bugarska-Srbija” planirane su brojne aktivnosti i događaji koji imaju za cilj razvoj pomenutog regiona. Bugarski i srpski partneri – Nacionalni turistički klaster „Bugarski vodič“ (Bugarska), ENECA (Srbija) i Opština Vraca (Bugarska) postavili su za cilj stvaranje tzv. generatora poslovnih modela za održivu upotrebu potencijala prirodnih i kulturnih resursa u pograničnom regionu, kroz učešće lokalnih aktera. Planirano je da se identifikuju i analiziraju neistražena kulturna, prirodna i istorijska nalazišta u pograničnom regionu dve države.

S toga, ENECA poziva sve zaintersovane mlade do 29 godina da učestvuju na online takmičenju 25. juna 2021. godine (Zoom platforma) u cilju izrade turističkih ruta pomenutog regiona. Na takmičenju će pored učesnika iz Srbije, učestvovati i učesnici iz Bugraske.

Prijavu za učešće na ovom takmičenju možete obaviti na broj 062/528 228 u period od 08 do 16h.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *