usaid-i-eneca

ENECA raspisuje novi konkurs za podršku prerađivačima voća i povrća

Udruženje ENECA u okviru projekta “Konkurentna privreda” koji finansira USAID a implementira Cardno Emerging Markets USA, Ltd. raspisuje:

Konkurs iz oblasti proizvodnje za privatne robne marke pod nazivom “Jačanje kapaciteta prerađivača voća i povrća uključivanjem u privatne robne marke domaćih i inostranih prodajnih lanaca”.

Cilj projekta je jačanje konkurentnosti srpskog sektora prerade voća i povrća kroz sistematsku podršku proizvodnji, brendiranju i boljem pristupu domaćem i međunarodnom tržištu za mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetnike u Srbiji, radi razvoja proizvoda pod privatnom robnom markom za maloprodaju.

Konkursom će biti odabrano najmanje 10 mikro, malih, srednjih preduzeća i preduzetnika pre svega iz oblasti prerade voća i povrća sa teritorije cele Srbije osim teritorija A.P. Vojvodine i grada Beograda. Odabranim firmama biće pružena podrška za unapređenje poslovanja korz set biznis i tehnoloških obuka i mentorstava, umrežavanje u okviru Udruženja domaćih proizvođača privatnih robnih marki i povezivanje i ugovaranje prodaje sa domaćm i inostranim maloprodajnim lancima.

Podrška je namenjena isključivo firmama koje nemaju iskustva u proizvodnji pod robnim markama. Firme koje se već bave proizvodnjom pod robnim markama ne mogu aplicirati za projektnu podršku.

Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti sa sledećih linkova:

Uslovi za učešće i potrebna dokumentacija

Prijavni formular

Obrazac izjave 

Možete nam se obratiti na e-mail konkurs@eneca.org.rs ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 za sve dodatne informacije.

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 05. jula 2019. godine na e-mail adresu:

konkurs@eneca.org.rs

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Naziv pravnog lica)

ili poštom / lično na adresu:

ENECA

Prijezdina 6/2

18000 Niš

U periodu od 24.06.2019. do 03.07.2019. biće održani info sastanci u Nišu, Leskovcu, Čačku, Kruševcu i Užicu, gde zainteresovani za prijavljivanje na konkurs mogu dobiti sve neophodne informacije i konkursnu dokumentaciju. Adrese i vreme održavanja info sastanaka biće objavljeni na našem sajtu www.eneca.org.rs i stranici https://www.facebook.com/enecanis.

Comments are closed.