Graficki

Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na poziciji Tehničar za razvoj proizvoda u grafučkoj industriji u kompaniji Pro Media Creative

ENECA kao loklani broker programa Znanjem do posla je raspisala Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za obuke na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative.

Plaćena obuka koja je aktuelno dostupna:

  • Obuka za tehničara za razvoj proizvoda

Na poziv mogu da se prijave prvenstveno mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, kao i nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih grupa, bez obzira na starost.

Plaćena obuka na radnom mestu realizovaće se u kompanij Pro Media Creative.

Očekivani period početka obuke je: maj 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu obuka na radnom mestu.

Detaljnije o uslovima i načinu prijavljivanja, možete se informisati u tekstu Javnog poziva.

Online prijavu možete izvršti popunjavanjem https://docs.google.com/forms/d/13tSXlY2GEzypVyqBSqxsw74db0ktltQRrhI1hV2ykr0/edit  ili se prijaviti u okviru odeljka na sledećoj stranici https://www.nis.jobinfo.rs/javni-poziv-za-nezaposlene-placena-obuka-na-poziciji-tehnicar-za-razvoj-proizvoda-u-grafuckoj-industriji-u-kompaniji-pro-media-creative/.

Rok za prijavu: 12.05.2023. godine.

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u ovim oblastima.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem ovih profila zanimanja, pa svi kandidati koji uspešno završe obuke, imaju realnu priliku za zasnivanje radnog odnosa.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *