378470221_280695294818599_1602750425905452684_n

Učešće ENECA na radionica pod nazivom “Unlocking Funding Opportunities: Crafting Winning Project Proposals Workshop” na Ekonomskom fakultetu u Nišu

U okviru UR-DATA projekta, u saradnji sa partnerskim institucijama Poliedra – Politecnico di Milano i Oslo Metropolitan univerziteta, održana je uspešna radionica pod nazivom “Unlocking Funding Opportunities: Crafting Winning Project Proposals Workshop”. Ova edukativna radionica imala je za cilj pružanje korisnih informacija i praktičnih saveta o finansiranju i razvoju pre svega akademskih projekata, ali i projekata za nevladine organizacije i mala i srednja preduzeća.

Radionica se održala na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a okupila je predstavnike naučne javnosti, ali i privatnog sektora, nevladinih organizacija i studenata zainteresovanih za sticanje znanja iz oblasti finansiranja i razvoja projekata. Jedan od predavača na radionici bio je Milivoje Jovanović, direktor nevladine organizacije ENECA, koji je izneo svoje bogato iskustvo i znanje na temu “Methods of financing and development of projects for non-governmental organizations and SMEs“.

Jovanović je predstavio učesnicima niz korisnih i praktičnih saveta o načinima finansiranja i izradi projekata za nevladine organizacije i mala i srednja preduzeća. Fokus predavanja bio je na identifikaciji finansijskih mogućnosti, pisanju efikasnih projektnih predloga i uspešnoj implementaciji projekata.

Učesnici radionice su imali priliku da u interaktivnom okruženju postavljaju pitanja Jovanoviću, razmenjuju ideje i iskustva sa ostalim učesnicima. Ova interakcija je omogućila praktičnu primenu stečenih znanja na realne situacije i izazove.

UR-DATA projekat i partnerske institucije Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu, Poliedra – Politecnico di Milano i Oslo Metropolitan univerzitet, nastavljaju sa sprovođenjem edukativnih aktivnosti sa ciljem podrške široj zajednici, nevladinim organizacijama i malim preduzećima u Srbiji. Ovakvi događaji su od izuzetnog značaja za razvoj privredne zajednice i unapređivanje saradnje između sektora.

Za više informacija o UR-DATA projektu i budućim događajima, posetite zvaničnu stranicu projekta na https://urdataproject.com/.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *